Poker asova za nacionalnu programersku reprezentaciju: Ćevid, Razum, Tomić i Gleich!

Poker asova za nacionalnu programersku reprezentaciju: Ćevid, Razum, Tomić i Gleich!

20.05.2012.

U organizaciji HSIN-a završene su Izborne pripreme 2012. Nakon četiri naporna dana, izlučena su četiri hrvatska informatička fantazista, koji će ove godine braniti boje Hrvatske na međunarodnim olimpijadama. To su: Domagoj Ćevid, Antun Razum, Marin Tomić i Dominik Gleich.

Na taj način ekipa po prvi put u povijesti naša nacionalna ekipa će otići s Razumomsmiley.

Sva četvorica su naši istaknuti članovi, ponosimo se njima. Čestitamo mladići, no shvatite da je ovo sada tek prilika da radite i radite i potpuno se posvetite pripremama za vaše prve informatičke olimpijade.

Sve prilike valja odlučno koristiti, sad malo zaplešite a zatim se Urazumite.

Evo rezultata

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.