Međunarodno natjecanje u Bugarskoj, Shumen 2010

Međunarodno natjecanje u Bugarskoj, Shumen 2010

28.11.2010.

Na upravo završenom međunarodnom natjecanju u programiranju u Bugarkom Shumenu, nastupile su dvije hrvatskle ekipe, starija i mlađa.

Obje ekipe bile su odlične i ukupno osvojile 2 zlata, 2 srebra i 3 bronce..

Mlađi, na kojima svijet ostaje osvojili su: jedno zlato (Balunović, desnonogi Messismiley iz Sl.Broda - 290 bodova), jedno najsjajnije srebro (Gleich, navodnosmiley Dominik s 240 bodova) pa još jedno srebro (Miculinić) te broncu (Gluhak).

Starija ekipa osvojila je jedno zlato (Katanić) jedno srebro, a Kičić, zlatni IOI dečko sa Žitnjakasmiley i Tunković broncu.
 
Stručni voditelj ekipe bio je Goran Žužić - Božo, a organizacijski Alen Spiegel, predsjednik HSINa.
 
 
BRAVO MOMCI!
 
Isprika zbog vezanih greškica u brzini.


Izvor / prilog : www.math.bas.bg
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.