CEOI 2012 JE PRI KRAJU, dva srebra i dvije bronce smiješe se Hrvatskoj

CEOI 2012 JE PRI KRAJU, dva srebra i dvije bronce smiješe se Hrvatskoj

11.07.2012.

Nastup naših najboljih programera, koji su se u organizaciji HSINa u subotu 7. srpnja uputili na ovogodišnju srednjoeuropsku olimpijadu, je pri kraju. Danas je drugi dan natjecanja, a rezultati prvog dana su vrlo dobri. Nakon prvog dana od naših su najbolji bili Tomislav Tunković, zatim Antun Razum, a mrvicu manje uspješni su bili Marin Tomić i Dominik Gleich. Uskoro ćemo vidjeti što nam je donio današnji drugi dan. Moglo bi biti svašta, Dominikovu bratu Mislavu je danas rođendan, mogao bi Gleich stariji bratu za rođendan pokloniti medaljetinu.

laugh

Pogledajmo rezultate prvoga dana

KONAČNI REZULTATI USKORO

Konačnih rezulata na stranicama organizatora još uvijek nema, no prvi dan upućuje na moguće dvije bronce (Tomić, Gleich) i dva srebra (Razum, Tunković) što je odličan rezultat za našu mlađahnu ekipu.

A da je jedini Razum u povijesti CEOI osvojio samo srebro, nije u redu.wink

DVA SREBRA I DVIJE BRONCE ZA HRVATSKU

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.