ZRSOBIT: +1 IZVRSTAN ZA BOLJU HRVATSKU - PROGLAŠENI NE INFORMATIČARI GODINE

ZRSOBIT: +1 IZVRSTAN ZA BOLJU HRVATSKU - PROGLAŠENI NE INFORMATIČARI GODINE

09.02.2024.

Zagrebački računalni savez održao je prvi ZRSOBIT festival hrvatske programerske izvrsnosti pod nazivom „+ 1 Izvrstan za Bolju Hrvatsku – Najbolji uz najbolje“. U dvorani Vijenac na Kaptolu 29A, u utorak 6. veljače, okupilo se tri stotine djece, mladih i njihovih obitelji. Bila je to pobjeda ljubavi – humanističke, športske, glazbene, znanstvene i programerske.
 
 
Osim programera, u prvom planu bile su i dovitljive autorske osobe kojima računalstvo nije životni poziv. Priznanje Zagrebačkog računalnog saveza Sisavac godine za ne informatičare godine primilo je četvero sjajnih ljudi koji žive hrvatske i europske vrijednosti.
 
poster
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
00:36
 
 
 
 
 
 
 
 
 
00:00
Play
(Space)
Unmute
(m)
 
 
Settings
 
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.