'Enis Bešlagić - SISAVAC godine

20.12.2008.

Našeg opoveljenog dovitljivog NEMIRKA - SISAVCA GODINE za godinu na izmaku dobio je 'Enis Bešlagić.

Bio bi Ga dobio i prije, ali smo čekali da ovaj mlađahni sisavac malo poraste da ga može primiti k'o čovjek.

I eto ga, on porastao i mi mu odmah dali.

Huz hi?

Enis Bešlagić je mlađahni bosanskohercegovački glumac. Rođeni je Dobojlija koji je postao slavan po humorističnim izjavama u serijama i filmovima.

Rodivši se dan prije Jerka Marića u Hrvatskoj se proslavio kao Šemso ("Naša Mala Klinika"), Mensur Memović Memo ("Cimmer Fraj"). 2007. godine Enis je dobio čak i Večernjakovu trnoružicu za najboljeg glumca u vrlo jakoj konkurenciji koje i nije bilo.

Poznat je i po interpretaciji najpoznatijih viceva putem filmova "Mujo i Haso" i "Mujo i Haso 2".
 

Kad ga bolje pogledam, on je puno ozbiljniji lik nego što se misli.

Ozbiljno je to sisavče.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.