Janica Kostelić, kao primjer mladima

Janica Kostelić, kao primjer mladima

20.12.2006.

Što reći za ovu sisavicu? Žena je posve obični lik iz susjedstva osim kad se hiti dolje iz startne kućice pa bude prva. Toliko toga malo je napravila da sve stane u par redaka:

Osvojila je sve što se osvojiti može u svijetu skijanja. Na zimskim olimpijskim igrama 2002. godine Janica je osvojila tri zlatne medalje u disciplinama slalom, veleslalom, kombinacija i srebro u disciplini superveleslalom. A zatim na na zimskim olimpijskim igrama 2006. godine zlato u kombinaciji i srebro za superveleslalom te je tako sa četiri zlatne i dvije srebrne medalje dobila titulu najuspješnije skijašice u povijesti zimskih olimpijskih igara.

Ona je dakle hrvatska alpska skijašica, najbolja hrvatska skijašica, ali i najbolja hrvatska sportašica svih vremena.

Jawinkna prvom mjestu,

A vi?

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.