IVANO BALIĆ - kao primjer mladima

IVANO BALIĆ - kao primjer mladima

20.12.2007.

Ivano Balić rođen je navodno 1.4.1979. u Splitu.

A sad malo o njemu jer ionako svi sve znaju:
Najbolji je hrvatski rukometaš ovog vremena i najbolji kojeg je Hrvatska ikad imala.
Proglašen je najboljim rukometašem svijeta 2004. i na Svjetskim prvenstvima je obično najbolji igrač.
Pravi je sportaš koji se nikada ne predaje pa čak i kad je ozlijeđen.
Rukomet je počeo igrat u RK Split-u. Bio je oženjen za Ivanu s kojom se razveo nakon 7 godina braka. Imaju sina Dinu koji trenutno živi s majkom u Splitu. Ivano je igrao i za jedan od najboljih svjetski klubova, Portland San Antonio, klub iz Pamplone. Inače, Ivano Balić je jedan od najboljih hrvatskih sportaša i sigurno je da će ući u povijest ako se ne skrka zbog svojeg fanatičnog pristupa sportu.

Zamislimo tek kakav je on potencijal za izbornika jednog dana. Maestralni rukometaš, turbo normalan čovjek prebistre glave, a kuži sve.

Pravi primjer mladima, pa i programerima.

Ivana za izbornikayes 2013te...
 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.