Tko je najbolje sisao godini Bonda? Pa IVANO BALIĆ je naš Džejbi!

Tko je najbolje sisao godini Bonda? Pa IVANO BALIĆ je naš Džejbi!

20.12.2007.

Ivano Balić rođen je navodno 1.4.1979. u Splitu.

Stoga smo mu i našeg NEMIRKA za sisavca godine htjeli putem neta i e-povelje uručiti na prvi travnja.

Ipak, dobar je on dečko, a i sisao je fantastično, pa ga nismo htjeli ljutiti.

A sad malo o njemu jer ionako svi sve znaju:
Najbolji je hrvatski rukometaš ovog vremena i najbolji kojeg je Hrvatska ikad imala.
Proglašen je najboljim rukometašem svijeta 2004. i na Svjetskim prvenstvima je obično najbolji igrač.
Pravi je sportaš koji se nikada ne predaje pa čak i kad je ozlijeđen.
Rukomet je počeo igrat u RK Split-u. Bio je oženjen za Ivanu s kojom se razveo nakon 7 godina braka. Imaju sina Dinu koji trenutno živi s majkom u Splitu. Ivano je igrao i za jedan od najboljih svjetski klubova, Portland San Antonio, klub iz Pamplone. Inače, Ivano Balić je jedan od najboljih hrvatskih sportaša i sigurno je da će ući u povijest ako se ne skrka zbog svojeg fanatičnog pristupa sportu.

Zamislimo tek kakav je on potencijal za izbornika jednog dana. Maestralni rukometaš, turbo normalan čovjek prebistre glave, a kuži sve.

Ivana za izbornikayes 2013te...
 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.