Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić pozvani na pripreme sa starijim osnovcima

Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić pozvani na pripreme sa starijim osnovcima

18.02.2013.

Dorijan Lendvaj iz Popovače, kao najmlađi najbolji u povijesti državnih natjecanja u programiranju i njegov godinu dana stariji prijatelj Ivan Jambrešić iz Zagreba, nagradno su pozvani na priprema darovitih programera. Dvojica programerskih zaljubljenika još uvijek nisu dobili uskraćene zaslužena priznanja za rezultate koje su prošle godine postigli, ali su im iznenadne izmjene informatičkog pravilnika i Uputa za sva natjecanja i smotre zapriječile sudjelovanje u državnim natjecanjima dok ne upišu peti razred. Da im je mjesto među najboljim programerima u državi pokazuju već više od godinu dana, stoga se i nalaze na listi pozvanika i nastaviti će s radošću napredovati u području koje ih, zajedno s matematikom, najviše veseli. Uživat će napredujući u društvu s isto takvim programerskim zaljubljenicima, od kojih su im neki stariji, poput Roberta Benića i Vedrana Kurdije, uzori.

Pripreme počinju u utorak 19.2.2013, u Domu tehnike na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka broj 5. Prva radionica u C++ za one najmlađe počinje u 11:15. Prema rasporedu radionice traju do večernjih sati, a bit će i skromne zakuskice. U organizaciji priprema pripomogle su udruge Božo Težak i društvo DUI.

EVO RASPOREDA

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.