Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić pozvani na pripreme sa starijim osnovcima

Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić pozvani na pripreme sa starijim osnovcima

18.02.2013.

Dorijan Lendvaj iz Popovače, kao najmlađi najbolji u povijesti državnih natjecanja u programiranju i njegov godinu dana stariji prijatelj Ivan Jambrešić iz Zagreba, nagradno su pozvani na priprema darovitih programera. Dvojica programerskih zaljubljenika još uvijek nisu dobili uskraćene zaslužena priznanja za rezultate koje su prošle godine postigli, ali su im iznenadne izmjene informatičkog pravilnika i Uputa za sva natjecanja i smotre zapriječile sudjelovanje u državnim natjecanjima dok ne upišu peti razred. Da im je mjesto među najboljim programerima u državi pokazuju već više od godinu dana, stoga se i nalaze na listi pozvanika i nastaviti će s radošću napredovati u području koje ih, zajedno s matematikom, najviše veseli. Uživat će napredujući u društvu s isto takvim programerskim zaljubljenicima, od kojih su im neki stariji, poput Roberta Benića i Vedrana Kurdije, uzori.

Pripreme počinju u utorak 19.2.2013, u Domu tehnike na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka broj 5. Prva radionica u C++ za one najmlađe počinje u 11:15. Prema rasporedu radionice traju do večernjih sati, a bit će i skromne zakuskice. U organizaciji priprema pripomogle su udruge Božo Težak i društvo DUI.

EVO RASPOREDA

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.