MINI PRIPREME ZA DRŽAVNO NATJECANJE, ILICA 53

MINI PRIPREME ZA DRŽAVNO NATJECANJE, ILICA 53

13.03.2013.

U četvrtak 14. ožujka u 9:45 počinju mini pripreme svih pozvanika za državno natjecanje. Najprije počinju svi logaši, učenici od 5. do 8. razreda, a nakon logaša rad se nastavlja s osnovcima, pozvanicima iz 5., 6. i 7. razreda, iz programskog jezika C++. Osnovci će raditi u četvrtak i petak  do večeri kada ih zamjenjuju mlađi srednjoškolci, učenici prvih i drugih razreda (Orlić, Bradač, Liskij, Sabolčec, Filipović, Gegić, Šego, Barišić ...). U subotu osnovci rade od 9 do 15, a nakon njih je radionica za mlađe srednjoškolce. Pripreme će voditi vrhunski programski voditelji.

Na pripreme su nagradno pozvana i dva najbolja najmlađa programera u Hrvatskoj, Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić, koji su zbog izmjena pravilnika za informatička natjecanja i Uputa za sva učenička natjecanja i smotre, koje su se zbile krajem polugodišta, izgubili pravo sudjelovati u natjecanju u kojem su prošle godine bili najbolji u državi.

Osmaši, koji se natječu samo u C++ (Benić, Kurdija, Beker) i osmašica iz Karlovca Ana Crnković, neka pripaze na točno vrijeme dolaska, kao i na činjenicu da mogu nagradno sudjelovati i u večernjoj radionici za srednjoškolce.

Pripreme se održavaju u suradnji s udrugom Božo Težak i društvom DUI, a zbog loše grijanosti prostora na Jarunu, održat će se za sve uzraste u Ilici 53, dvorište.

EVO RASPOREDA

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.