Mini pripreme prije županijskog natjecanja 2018

Mini pripreme prije županijskog natjecanja 2018

04.02.2018.

U petak 9. veljače održat će se županijsko natjecanje, a savez će kao i svih prethodnih godina organizirati trodnevne mini pripreme, s naglaskom na učenike osnovnih škola. Na pripreme su dobrodošli svi naši članovi koji su se izborili za nastup na županijskom natjecanju, a mjesta će biti i za nekoliko novih polaznika, koji bi se od ovih priprema željeli učlaniti u savez (0914848348). 

U pripremama sudjeluju naši članovi iz Zagreba, V. Gorice, Ruda, Konjščine i drugih mjesta. U utorak će se raditi poslije podne, u srijedu još više :), a u četvrtak cjelodnevno.

Redoviti učenici svojih škola i svi naši članovi koji su se izborili da na županijskom natjecanju predstavljaju svoje škole, pozvani su u utorak u 17 sati te u srijedu i četvrtak od 10 sati u Ilicu 53. Iznimka su oni pozvanici koji su putem SMS poruke kao iznimke (SMS bojna) pozvani u drugo vrijeme.

Po dolasku u Ilicu valja se javiti glavnim voditeljima koji vladaju rasporedom po grupama. Eventualne nejasnoće i upite može se postaviti u bilo koje vrijeme na 0914848348 .

Evo rasporeda po danima:

utorak, 6.2.

- od 17:30 do 21:30, tri grupe 

srijeda, 7.2.

- od 10:00 do 14:00 rad u tri grupe (C/Python,...)
okrijepizza
- od 14:30 do 17:30, nastavak rada u tri grupe C++/Python
- od 17:30 do 19:30 radionice i vježbe, Logo 'special' za starije "dupliće"
- 17:25 dolazak SMS bojne
- od 17:30 do 19:30 radionice i vježbe, nastavak rada - u tri grupe (bez Logaša) C++/Python
čokoladice
- od 19:30 do 21:45 radionica i vježbe,  nastavak rada u tri grupe C++/Python

četvrtak, 8.2.

- od 10:00 do 14:00 rad u tri grupe C/Python, obvezan dolazak svih, uključivo i SMS bojna
okrijepizza
- od 14:30 do 17:45, nastavak rada u tri grupe C++/Python
čokoladice
- od 17:45 do 19:45 radionice i vježbe, Logo special za starije "dupliće" 
- od 17:45 do 19:45 radionice i vježbe, ind. rad Logo / Python, 
- od 17:45 do 21:15 radionice i vježbe, nastavak rada - u tri grupe (bez Logaša) C++/Python
- od 19:30 do 21:00 vježbe, Logo 'special' za starije "dupliće" i ind. rad. 
 
U Domu tehnike pripreme se odvijaju prema zasebnom rasporedu i u dogovoru s roditeljima zainteresirane djece.

Želimo vam puno dobrog rada i da nastavite putem najboljih programerki i programera u povijesti Hrvatske, duše hrvatskog olimpizma Luke Kalinovčića na čiji su programerski mozak simbolički bile priključene 'ruke sabirnice' mnogih generacija sjajnih programera, slično kao i Lovre Pužara, drugog zlatnika u povijesti Hrvatske koji suštinu poticanja darovitosti itetkako razumije te stoga sa znakom pužića na leđima ne blefira - nego iskreno plješće Žužićevoj zlatnoj generaciji.

Uvijek se prisjetimo i sjajnih roditelja koji čine sve za svoju djecu, no i onih koji su kao programeri posijali programersku klicu svojoj djeci, poput Hrvoja Kalinovčića, Lukinog tate.

NAPOMENA:

Zbog nedostatka prostora u pripreme ne možemo pozvati sve članove koje bismo željeli, uključujući i one koji su bili blizu, ali se nisu uspjeli plasirati na Županijsko natjecanje. Njih molimo da zamole termin na drugoj lokaciji ili da se strpe do 15. ožujka.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.