Županijsko natjecanje 2018/2019

Županijsko natjecanje 2018/2019

12.02.2019.

Ovogodišnje županijsko natjecanje održat će se u petak 15. veljače u osnovnoj školi Žuti Brijeg. Pripreme mladih programera su u tijeku, a malo pojačani rad odvijat će se u srijedu i četvrtak (13. i 14.2.). U Ilici 53 radit će učenici sedmih i osmih razreda i nekoliko šestaša, a u Domu tehnike na Jarunu učenici petih razreda i nekoliko šestaša Logaša.

Svi pozvani će dobiti, ili su već dobili, SMS poruke sa satnicom.

Svim mladim programerima želimo da se s ljubavlju i veseljem pripreme za Županijsko nadmetanje, i da uspiju dati sve od sebe.

Fabjanu Markovinoviću, učeniku 8.r OŠ Vjenceslava Novaka, želimo da u petak uživa jer se nakon operacije već može natjecati, pa što Bog da.

Nakon Županijskog natjecanja bit će i novih prilika za dodatno usavršavanje.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.