Županijsko natjecanje 2018/2019

Županijsko natjecanje 2018/2019

12.02.2019.

Ovogodišnje županijsko natjecanje održat će se u petak 15. veljače u osnovnoj školi Žuti Brijeg. Pripreme mladih programera su u tijeku, a malo pojačani rad odvijat će se u srijedu i četvrtak (13. i 14.2.). U Ilici 53 radit će učenici sedmih i osmih razreda i nekoliko šestaša, a u Domu tehnike na Jarunu učenici petih razreda i nekoliko šestaša Logaša.

Svi pozvani će dobiti, ili su već dobili, SMS poruke sa satnicom.

Svim mladim programerima želimo da se s ljubavlju i veseljem pripreme za Županijsko nadmetanje, i da uspiju dati sve od sebe.

Fabjanu Markovinoviću, učeniku 8.r OŠ Vjenceslava Novaka, želimo da u petak uživa jer se nakon operacije već može natjecati, pa što Bog da.

Nakon Županijskog natjecanja bit će i novih prilika za dodatno usavršavanje.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.