Vikend online pripreme - drugi dio

Vikend online pripreme - drugi dio

17.02.2021.

I ovaj vikend, subotu i nedjelju 20/21. veljače, održat će se pojačane radionice i pripreme za županijsko natjecanje. Radit će se po sličnom modelu kao i prošlog vikenda, s tim da ćemo, osim subote od 15 do 18:30, nedjelje od 10 do 13:30 i 17 do 19:00, dodati i subotu ujutro.
U nedjelju predvečer logaši će imati dodatno natjecanje od 17:30 do 20:30  sati.
 
U pripreme će biti pridodani i novi, vrijedni i sposobni članovi.
 
Grupe u koje su učenici razvrstani su slijedeće:
5-A, 6-A, 7-A, 8-A i 7/8-E
 
Svaki pozvanik će putem SMS poruke dobiti naziv grupe i svoj raspored za vikend pripreme.
 
Jedina grupa koja će raditi po starom rasporedu je grupa 7/8-E.
 
U pripremama će sudjelovati cijela sjajna ekipa mladih programera, a Ivan Patarčić prisjetit će se kada je prvi put osvanuo u željezničkoj modelarnici, u trećem osnovne. Nažalost, u Ilici nakon potresa nemamo vode, pa smo vezani na online oblik rada do daljnjega.
 
Napomena:
Ako bi netko smatrao da je greškom ostao nepozvan, molimo da se se javi SMS porukom na 0914846375 i 0914848348 . 
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.