Obavijest o polasku na Silbu - Praktikum DUI i DUI Kolegama

Obavijest o polasku na Silbu - Praktikum DUI i DUI Kolegama

14.07.2008.

Polazak na učiteljske praktikume na Silbi (od 16. do 23. srpnja) je 16.7. u 8:45 sati s jednog od turističkih perona (501, 502 ...) zagrebačkog autobusnog kolodvora. Molimo sudionike praktikuma koji polaze iz Zagreba da budu točni u dolasku na autobusni kolodvor (najbolje doći u 8:30 sati, ... sa svim potrebnim stvarima).

Sudionici koji se pridružuju grupi iz Zagreba u Zadru, trebaju biti u trajektnom pristaništu na mjestu s kojeg polazi katamaran za Silbu najkasnije u 13:30 sati.

Za sve pravovremeno pristigle sudionike na navedena mjesta osigurane su karte za katamaran.

Sretan put i praktikum!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.