Ljetni praktikumi za usavršavanje učitelja 2007

Ljetni praktikumi za usavršavanje učitelja 2007

12.07.2007.

Dragi naši polaznici, voditelji i prijatelji približio se trenutak polaska na ljetni kamp na Silbu za učitelje informatike i neinformatičke učitelje.

Polazak za sve sudionike koji idu organizirano autobusom je u nedjelju 15. srpnja u 11:15 s autobusnog kolodvora (turistički peroni) u Zagrebu. Molimo vas da dođete pola sata ranije kao bi cijela ekipa pravodobno krenula. Dolazak u Zadar planiran je oko 15:30, a ukrcaj na katamaran za Silbu je u 16:10 sati. Polazak katamarana za Silbu je u 16:40.

Predviđeni dolazak na Silbu je oko 18:25 sati.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.