Ljetni praktikumi za usavršavanje učitelja 2007

Ljetni praktikumi za usavršavanje učitelja 2007

12.07.2007.

Dragi naši polaznici, voditelji i prijatelji približio se trenutak polaska na ljetni kamp na Silbu za učitelje informatike i neinformatičke učitelje.

Polazak za sve sudionike koji idu organizirano autobusom je u nedjelju 15. srpnja u 11:15 s autobusnog kolodvora (turistički peroni) u Zagrebu. Molimo vas da dođete pola sata ranije kao bi cijela ekipa pravodobno krenula. Dolazak u Zadar planiran je oko 15:30, a ukrcaj na katamaran za Silbu je u 16:10 sati. Polazak katamarana za Silbu je u 16:40.

Predviđeni dolazak na Silbu je oko 18:25 sati.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.