RAČUNALO I GLAZBA NA ŽUPANIJSKOM STRUČNOM VIJEĆU

RAČUNALO I GLAZBA NA ŽUPANIJSKOM STRUČNOM VIJEĆU

11.03.2010.


ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE UČITELJA GLAZBENE KULTURE GRAD ZAGREB - ZAPAD održalo se u srijedu 10.3. 2010. u OŠ Tituša Brezovačkog, Špansko s početkom u 16.30 sati . Ravnateljica i voditeljica u vijeću pozvale su u goste Zagrebački računalni savez sa svrhom prezentacije i promocije svojih radionica RAČUNALO I GLAZBA. U sklopu ovih radionica koje se tijekom godine održavaju za djecu u mladež, na posljednjim ljetnim kampovima sudjelovali su i učitelji glazbene kulture.

Prezentaciju i malu radionicu provelo je Multimedijsko društvo MUDRI, članica saveza, uz pomoć svojeg predavača i tajnika Ivana Štoreka.

Učitelji glazbe, sudionici vijeća u snijegom "okupanom" Zagrebu, imali su prilike vidjeti kako na suvremen način, uz pomoć sekvencijskog softvera CUBASE 4, spregnuti u jednu skladateljsku cjelinu svu potrebnu MIDI i AUDIO opremu. Pogledali su zajedno spot "100 godina BOŽE" , poslušali obrade nastele u glazbenim radionicama na ljetnim kampovima te na kraju napravili i malu vlastitu obradicu, koristeći o snovne MIDI i AUDIO tehnike.


Uživali su, a mi im, očekujući ponovni poziv, zahvaljujemo na suradnji.

Galerija


  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.