Iz života darovitih informat

Iz života darovitih informat'čara

24.11.2007.

Doživio informatičar brodolom i našao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko neće spasiti počne on graditi nekakvu kolibu. Složio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji žžženska, ono plavusha, sisata, vitka ... i kaže ona njemu:

- "Ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane otoka."
Došli oni kod
nje kad vidi on, velika kuća, sve sređeno, štednjak, frižider... Pita on nju:
- "Pa otkud ti sve to?"
- "Ma to sam sve pokupila s broda prije nego što je potonuo..."
Uđe on unutra, ona njega fino nahrani... Kaže mu neka se istušira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Istušira se on, izađe van a ono žžženska skine grudnjak pa gachice ... i kaže muu:
- "E sad ću ti dati ono što čekaš već 6 mjeseci."
A informatičar će:
- "Nemoj me zezat da imaš i internet!!!"


Ovim putem karaokice bez iskustva žele od e-srca sretan roćkas DUM-DUM Karlu i Alenu, ali i upozoravaju sve brodolomce na svu raznovrsnost mogućih komunikacija i bez Interneta.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.