Batom ubio vučicu

Batom ubio vučicu

15.04.2008.

U Gajinama, selu pokraj Donjeg Lapca, sedmogodišnji prvašić Miloš Baić i jučer je oko 7 sati ujutro, kao svakog dana prije odlaska u školu, pošao pozdraviti majku Miroslavu koja je u staji muzla krave. No, ispred staje ugledao je vuka.

Cijeli članak

Molimo da, prema Zakonu o informiranju, objavite i dodatak koji glasi: Vučica je web administrator ZRS-a i udruge web.edit. U protivnom ćemo vas umlatiti macolom.

Nakon kratkog i uspješnog tečaja kod logopeda, naš šef je izjavio: "osvnosavbpsafbaspfwaj0trzf0sabf! DSG!" Mislim da možemo očekivati i bolje dane u ZRSu. (Uz bolje logopede, još i bolje!)

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.