Batom ubio vučicu

Batom ubio vučicu

15.04.2008.

U Gajinama, selu pokraj Donjeg Lapca, sedmogodišnji prvašić Miloš Baić i jučer je oko 7 sati ujutro, kao svakog dana prije odlaska u školu, pošao pozdraviti majku Miroslavu koja je u staji muzla krave. No, ispred staje ugledao je vuka.

Cijeli članak

Molimo da, prema Zakonu o informiranju, objavite i dodatak koji glasi: Vučica je web administrator ZRS-a i udruge web.edit. U protivnom ćemo vas umlatiti macolom.

Nakon kratkog i uspješnog tečaja kod logopeda, naš šef je izjavio: "osvnosavbpsafbaspfwaj0trzf0sabf! DSG!" Mislim da možemo očekivati i bolje dane u ZRSu. (Uz bolje logopede, još i bolje!)

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.