Batom ubio vučicu

Batom ubio vučicu

15.04.2008.

U Gajinama, selu pokraj Donjeg Lapca, sedmogodišnji prvašić Miloš Baić i jučer je oko 7 sati ujutro, kao svakog dana prije odlaska u školu, pošao pozdraviti majku Miroslavu koja je u staji muzla krave. No, ispred staje ugledao je vuka.

Cijeli članak

Molimo da, prema Zakonu o informiranju, objavite i dodatak koji glasi: Vučica je web administrator ZRS-a i udruge web.edit. U protivnom ćemo vas umlatiti macolom.

Nakon kratkog i uspješnog tečaja kod logopeda, naš šef je izjavio: "osvnosavbpsafbaspfwaj0trzf0sabf! DSG!" Mislim da možemo očekivati i bolje dane u ZRSu. (Uz bolje logopede, još i bolje!)

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.