PONOS DOMOVINE, GORAN ŽUŽIĆ - promotor

PONOS DOMOVINE, GORAN ŽUŽIĆ - promotor

28.02.2011.

Promotori su osobe za koje smo procijenili kako mogu i tebaju biti uzor mladim hrvatskim naraštajima. Svojim zalaganjem i trudom uspjeli su u svom poslu i dokaz kako se znanjem i vrhunskim rezultatom može biti na ponos svoje domovine. Naši su promotori i obiteljskim životom primjer zdrave i normalne sredine. Naime obitelj je temelj svake društvene zajednice, pa samim time i naše hrvatske domovine.

Goran Žužić, član je ZRSa od 2003. godine. Nakon brojnih uspjeha na domaćim i inozemnim natjecanjima ostao je zabilježen kao 12. najbolji natjecatelj na dosadašnjim olimpijadama iz informatike.

Zbog svojeg uzornog života, rada i ponašanja dobio je još jedno veliko priznanje - izabran je kao promotor nacionalne akcije za čuvanje istine o Domovinskom ratu pod nazivom PONOS DOMOVINE.

Bravo Ponos Domovine - bravo Gorane!



Izvor / prilog : www.ponosdomovine.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.