Obljetnica rođenja Bože Težaka

Obljetnica rođenja Bože Težaka

27.07.2008.

Na današnji dan prije 101 godinu rodio se Božo Težak, veliki hrvatski humanist i znanstvenik. Živeći u mnogim prelomnim vremenima hrvatske novije povijesti uvijek je odlučno i hrabro išao putem istine. Osim iznimnog doprinosa na području kemije, smatra se i svojevrsnim ocem informacijske znanosti u Hrvata. Najprestižnija hrvatska diskografska kuća CROATIA RECORDS upravo je izdala singl i spod pod nazivom 100 godina Bože. :)

Tekst i glazbu potpisuje Zdravcoigne, produkciju ĐSM, a izvodi je IZOLIERBAND na chelu sa skladateljicom i vokalnom solisticom HANOM BLAŽEVIĆ.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.