SINGL i SPOT 100 godina BOŽE predani u Croatia Records

SINGL i SPOT 100 godina BOŽE predani u Croatia Records

20.12.2007.

Demo spota 100 godina BOŽE, zajedno sa istoimenim singlom, nalazi se u Croatia Recordsu.

Njihovo prvo light izdavanje planira se za najranije kraj svibnja 2008.

Prve ocjene su vrlo dobre i sada, s obzirom na plan CR-a, imamo i 20-tak dodatnih dana da taj demo detaljno pregleda chak i mladi gospon režiser koji je u vrijeme montaže službeno izbivao iz Hrvatske :), te da se nešto eventualno i poboljša, ukoliko snimljeni kadrovi to budu dozvolili. (Ako je netko u međuvremenu demo spotić i vidio, platit će kad tad :) )

Dakle, službeni izlazak singla sa spotom očekujemo najranije u svibnju, nakon što projde sva blagdanska i potonja glazbena izdavačka euforija. Budući da je tada i engleska verzija Monografije o Boži Težaku, veselimo se nadolazećim promocijama pod nazivom "ZA HRVATSKU DAROVITOST".

A do tada ćemo vas povremeno obradovati objavljivanjem pokoje fotke sa snimanja spota.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.