DRINFOS 2007 - KONAČNI REZULTATI

DRINFOS 2007 - KONAČNI REZULTATI

13.06.2007.

Smotra informatičkog stvaralaštva, četvrta po redu je završena. Bilo je raznovrsno, kvalitetno i zabavno.

Javnost je već pomalo počela razaznavati kao se u proteklih osam godina potiho i postupno stvaralo "hrvatsko informatičko čudo", zagrebački učenici su iz godine u godinu bivali sve bolji, da bi ove godine drugi put za redom postigli najbolji rezultat u povijesti svih učeničkih natjecanja, 13 prvih mjesta od mogućih 12 te po 10 drugih i trećih mjesta.

No, isto tako poprilično dobar iskorak je napravljen i na području informatičkog stvaralaštva školske djece i mladeži. U četiri godine sagrađeni su temelji za još bolje rezultate i na ovom području.

Već za iduću, jubilarnu petu godinu, potrudit ćemo se napraviti još vidljivije pomake. Novi kvalitetni ljudi uvijek su jamstvo napretka.

Evo i konačnih rezultata te Odluke o posebno pohvaljenim radovima, odnosno autorima i mentorima.

A za greškice koje su se dogodile u privremenim rezultatima se ispričavamo.

Za sudionike ovogodišnje smotre pripremamo i posebno iznenađenje, koje će se za nekoliko dana pojaviti na ovoj web stranici.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.