Poziv za sudjelovanje na 5. SMOTRI INFORMATIČKOG STVARALAŠTVA Dr_Info.S 2008<br>16. 06 / TRIBINE GRADA ZAGREBA, Kaptol 27

Poziv za sudjelovanje na 5. SMOTRI INFORMATIČKOG STVARALAŠTVA Dr_Info.S 2008
16. 06 / TRIBINE GRADA ZAGREBA, Kaptol 27

17.05.2008.

Posve je razumljivo da je podizanje opće razine informatičkog stvaralaštva mladih Grada Zagreba pružanjem prilike za autorski rad i razvoj u informatičkom stvaralaštvu glavni cilj ovog mladog društva. Težeći tom cilju, naše društvo ove godine organizira već PETU SMOTRU INFORMATIČKOG STVARALAŠTVA UČENIKA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA GRADA ZAGREBA, koja će se održati u ponedjeljak 16. lipnja od 9-21, u tribinama Grada Zagreba, Kaptol 27. Smotra će se održati pod nazivom Dr_Info.S 2008.

Online prijave su u tijeku od 19. svibnja do 9. lipnja. Potrebnu dokumentaciju treba uputiti na adresu ZRS - Ilica 53, dvorište sa naznakom "ZA SMOTRU DRINFOS 2008", a zadnji rok za prihvat dokumentacije o prijavljenom radu je 11. lipnja.

Pismo
Pravilnik
Prijava za osnovne škole
Prijava za srednje škole

Elektronske prijave za osnovne škole
Elektronske prijave za srednje škole

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.