DUI za učitelje informatike

DUI za učitelje informatike

10.12.2004.

Svoji na svome!
Društvo učitelja informatike otpočelo je s provedbom vlastitog programa u svojem novom prostoru, učionici u Domu tehnike na Jarunu.
Navedeni program koji sadrži raznovrsne tečajeve za trajno usavršavanje učitelja informatike zagrebačkih osnovnih škola, održavati će se tri do četiri puta tjedno u popodnevnim, večernjim ili jutarnjim terminima prema raspoloživom vremenu učitelja - polaznika.
Ovaj ukupni program moguće je proširiti i sadržajno i količinski ovisno o interesu učitelja - polaznika i raspoloživim sredstvima.
Trenutno poteškoću u radu pričinjava nedostatak desetak kvalitetnih računala, a koji je privremeno u najvećoj mjeri riješen posudbom i poboljšanjem performansi starih računala.
Prijave i kontakti putem SMSa na 091 2205 647 ili putem e-maila na .

Više: Dopis - Slike

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.