DUI za učitelje informatike

DUI za učitelje informatike

10.12.2004.

Svoji na svome!
Društvo učitelja informatike otpočelo je s provedbom vlastitog programa u svojem novom prostoru, učionici u Domu tehnike na Jarunu.
Navedeni program koji sadrži raznovrsne tečajeve za trajno usavršavanje učitelja informatike zagrebačkih osnovnih škola, održavati će se tri do četiri puta tjedno u popodnevnim, večernjim ili jutarnjim terminima prema raspoloživom vremenu učitelja - polaznika.
Ovaj ukupni program moguće je proširiti i sadržajno i količinski ovisno o interesu učitelja - polaznika i raspoloživim sredstvima.
Trenutno poteškoću u radu pričinjava nedostatak desetak kvalitetnih računala, a koji je privremeno u najvećoj mjeri riješen posudbom i poboljšanjem performansi starih računala.
Prijave i kontakti putem SMSa na 091 2205 647 ili putem e-maila na .

Više: Dopis - Slike

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.