DUI za učitelje informatike

DUI za učitelje informatike

10.12.2004.

Svoji na svome!
Društvo učitelja informatike otpočelo je s provedbom vlastitog programa u svojem novom prostoru, učionici u Domu tehnike na Jarunu.
Navedeni program koji sadrži raznovrsne tečajeve za trajno usavršavanje učitelja informatike zagrebačkih osnovnih škola, održavati će se tri do četiri puta tjedno u popodnevnim, večernjim ili jutarnjim terminima prema raspoloživom vremenu učitelja - polaznika.
Ovaj ukupni program moguće je proširiti i sadržajno i količinski ovisno o interesu učitelja - polaznika i raspoloživim sredstvima.
Trenutno poteškoću u radu pričinjava nedostatak desetak kvalitetnih računala, a koji je privremeno u najvećoj mjeri riješen posudbom i poboljšanjem performansi starih računala.
Prijave i kontakti putem SMSa na 091 2205 647 ili putem e-maila na .

Više: Dopis - Slike

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.