Jesenska radionica Linux i mreže

Jesenska radionica Linux i mreže

28.10.2005.

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočinje s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005. godinu.

Udruga NET SYSTEMS, članica Saveza organizirati će tijekom jeseni tečaj iz svojeg područja djelovanja pod nazivom "Linux i mreže".

Zbog istodobnog nedostatka vlastitog prostora ali i sudjelovanja prijavljenih polaznika u drugim središnjim programima Saveza namijenjenim darovitim pojedincima a koji se odvijaju u računalnoj učionici Saveza, provedba ovog programa odobrena je u prostorijama Saveza u Ilici 53 (dvorište).

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.