Jesenska radionica Linux i mreže

Jesenska radionica Linux i mreže

28.10.2005.

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočinje s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005. godinu.

Udruga NET SYSTEMS, članica Saveza organizirati će tijekom jeseni tečaj iz svojeg područja djelovanja pod nazivom "Linux i mreže".

Zbog istodobnog nedostatka vlastitog prostora ali i sudjelovanja prijavljenih polaznika u drugim središnjim programima Saveza namijenjenim darovitim pojedincima a koji se odvijaju u računalnoj učionici Saveza, provedba ovog programa odobrena je u prostorijama Saveza u Ilici 53 (dvorište).

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.