Jesenska radionica Linux i mreže

Jesenska radionica Linux i mreže

28.10.2005.

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočinje s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005. godinu.

Udruga NET SYSTEMS, članica Saveza organizirati će tijekom jeseni tečaj iz svojeg područja djelovanja pod nazivom "Linux i mreže".

Zbog istodobnog nedostatka vlastitog prostora ali i sudjelovanja prijavljenih polaznika u drugim središnjim programima Saveza namijenjenim darovitim pojedincima a koji se odvijaju u računalnoj učionici Saveza, provedba ovog programa odobrena je u prostorijama Saveza u Ilici 53 (dvorište).

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.