Poklončići!

Poklončići!

23.12.2006.

U grupi TNT nalaze se stvarno iznimne face. Od Zagorsko - Creskih predavača pa sve do mladih nada. Ipak, uoči Božića, poklončiće su dobili Goran Žužić, najuspješniji ovogodišnji hrvatski natjecatelj, za sva ovogodišnja veselja koja nam je priuštio dobio je 10 sati vrhunske Dođi Da Vidiš glazbe.



Filipu Pavetiću - Pavetinji je pobjegao vlakić, i nije mogao iz Županije zagrebačke u Grad Zagreb. Vlakić je bez Filipa pristigao u Zagreb, pa poklon i dalje čeka. Filip ga je zaslužio iako je zeznio i pobjedio našeg zagrepčana, majstora Ivu Sluganovića.



Ivica Kičić ovom prilikom je obdaren jer smo shvatili da treba "obilježiti" mladog gospodina koji se toliko kvalitetno trudi ne bi li postao najmlađi olimpijski kandidat u hrvatskoj povijesti.



A kad nismo našli boljeg, poklone je podijelio on ...



29.12.2006.

Danas Pavetinja nije zakasnio na vlakić i odmah poklon - Dođi Da Vidiš The Beatles!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.