zima S VIJUGOM 2007

zima S VIJUGOM 2007

29.12.2006.

Od 3. siječnja u računalnoj učionici udruge mladih programera S VIJUGOM na Hrgovićima 57a (u blizini Crkve Sv. Mati Slobode), održava se treća redovita zimska radionica za poticanje rane darovitosti.

Mlađi kadeti i minići svakodnevno će brusiti svoje programerske vijuge u Hrgovićima do početka škole.

Ukupno je organizirano devet grupa za programske jezike LOGO, PASCAL i BASIC. Radit će se svakim radnim danom od 8.45 do 21.30 prema posebnom rasporedu.

U program zimske radionice po prvi put uvodimo i nokliko malih paskalašA, minićA.

Za vijugice** koje zbog drugih obaveza (odlazak iz Zagreba rodbini, skijanje,...) ne budu mogle dolaziti u svim predviđenim terminima, držat ćemo fige da im bude zabavno i korisno, a oni će se po povratku u Zagreb potruditi da sustignu hrgovićku ekipu.

Posebnu dobrodoščicu u Zagreb želimo Srećku Kajiću, učeniku 2.r osnovne škole iz Đeletovaca, koji će od 8. siječnja sudjelovati u našj trećoj "zimi S VIJUGOM".

Udruga i Savez zahvaljuju Društvu učitelja informatike osnovnih škola na trogodišnjoj uspješnoj suradnji u projektu poticanja rane darovitosti, uz malu mp3-cu (uz prave VATROGASCE opožarena mjesta se u tren rasplamsaju!).

Grupe smo, uz pomoć svog raspoloživog mozga, posložili najbolje kako smo znali. Ako se netko ne vidi na spisku, neka samo pošalje šemsu (sms) na 0914848348 .

Tko bi želio biti na spisku neka se slobodno javi SMSom na 0914848348.

Polaznici zime s vijugom, evo rasporeda, pronađite se:

Za programski jezik LOGO imamo 6 grupa:
AA - BE - CE - DE - EE - EF

Za programski jezik BASIC imamo dvije grupe:
H1U
plus H2O

Za programski jezik Pascal imamo jednu grupu:
- GE

Ukupno imamo 9 grupa...
Sve skupa

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.