Zimske radionice na Ribnjaku

Zimske radionice na Ribnjaku

28.12.2006.

Udruga informatičara TRAG i Društvo za inteligentne sustave i robotiku DIS MEDVEDGRAD, napokon useljavaju u svoj prostor.

U svom novom prostoru, u računalnoj radionici na Ribnjaku 38 (preko puta parka Ribnjak) udruge će zajedničkim snagama, uz pomoć ZRSa, provesti dvije zimske radionice.

DIS Medvedgrad provodit će "ZIMSKU RADIONICU MIKROKONTROLERA", a UI TRAG održat će radionicu obrade fotografija putem računala pod nazivom "OSTAVI SVOJ TRAG".

Obje zimske radionice započinju 3. siječnja i održavat će se radnim danom sve do 12. siječnja. Po završetku ferja polaznici će dobiti svoj redoviti termin te će nastaviti dolaziti jedanput na tjedan.

Prijavljenici koji će dio ferja provesti izvan Zagreba, neka to jave SMS porukom na 0914848348 ili e-mailom na

Obavijesti će se redovito objavljivati na ovoj web stranici, a evo i spiskova prijavljenika za Zimsku radionicu OSTAVI SVOJ TRAG te za Zimsku radionicu MIKROKONTROLERI U MEDVEDGRADU.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.