Hrgan Games 2006

Hrgan Games 2006

29.12.2006.

Ekipa "profa bez daski" organizirala je prvi božićno novogodišnji HRGAN GAMES 2006, poklon super-kup u programiranju s dva puta po pet suludih zadataka u dva uzastopna dana, 28./29. prosinca 2006.

Ekipu su predvodile njih dvije (a tko bi drugi, zasad).Ipak, zahvaljujući autoritativnom ispadu (nastupu) mladog gospodina B.R. ove "igre hrgana" nisu otišle i u svoj treći dan, jer sutra je ipak redoviti termin za pripreme u ZRSu.No, kako bilo da bilo, iz tablice rezultata koju je otposlala Mihahaela danas oko 18.22, vidljivo je u kakvoj nam formi najbolji "hrgani" odlaze u susret sa svojim precima, put Krapine, na zimski kamp HSINa.Neki su briljirali, neki brljavili, neki zabrljali, a neki su (zli glasovi pričaju) prepisivali iz radne bilježnice iz Hrvatskog.

E sad, da li ti rezultati iz tabljičice imaju još neki dodatni smisao, pustimo neka vrijeme pokaže.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.