Radionica mikrokontrolera, Gornja Stubica 2003.

Radionica mikrokontrolera, Gornja Stubica 2003.

01.09.2003.

Društvo za inteligentne sustave i robotiku DIS Medvedgrad, organiziralo je prvu ljetnu radionicu mikrokontrolera za darovite mlade autore softverskih radova, sudionike gradske i državne smotre softverskih radova za 2003. Pod vodstvom prof. Josipa Polačeka i uz asistenciju Danijela Horvata, okupilo je u Gornjoj Stubici deset darovith smotraša ia osnovnih i srednjih škola.
Osim zanimljive radionice, koju je posjetio i Tibor Kulcsar, poletni tajnik udruge BOŽO TEŽAK koja skrbi o darovitim pojedincima, polaznici su se upoznali i s djelom Stubičkoga junaka Domovinskog rata, Rudolfa Perešina koji je poginuo u akciji Bljesak 2.svibnja 1995.


Danijel Horvat

Polaznici


Ivan Vragović, Tibor Kulcsar, Josip Polaček i Ivan Vučica

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.