4. ljetna radionica za poticanje stvaralaštva "Edukacija kroz igru"

4. ljetna radionica za poticanje stvaralaštva "Edukacija kroz igru"

01.09.2003.

Četvrta ljetna radionica za poticanje stvaralaštva "Edukacija kroz igru" okupila je tridesetak polaznika koji su svakodnevno phađali mnoštvo raznovrsnih programa.

Jasno, bili su pod istim krovom s darovitim mladim programerima, osvajačima najviših plasmana na Kupu Božo Težak i državnom natjecanju.

Bilo je tu stvarno za svakoga ponešto, odo weba, fotografije, glazbe i filma, društvenih igara putem računala do izleta brodom, sporta i završnog koncerta za polaznike.

Voditelji su bili odlični a društvo više nego zadovoljno s nestrpljenjem će očekivati sljedeću godinu.

 


Ponekad znanja nije dosta niti u slobodno vrijeme


Radost je potpuna tek s morskim užicima

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.