Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2019. Obavijest o polasku 2. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2019. Obavijest o polasku 2. termin

23.08.2019.

Drugi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 29.8. oko 12:45 sati s perona 502/503 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 12:30 sati pa molimo naše drage putnike da budu točni. Prije ukrcaja slijedi malo iznenađenje za polaznike, a zatim po ukrcaju putnika krenut će se put DOMA CRVENOG križa na Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta ZRSov Mario (091 2829 773) ili ZRSov Zdravko (091 4848 348).

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za kupanje u bazenu kupaće gaće. Natjecatelji s MALE OLIMPIJADE, MINI VIJUGE, AVVENIRE-a i pAKCELERATORA neka ponesu majice s tih natjecanja.

Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.