Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2019. Obavijest o polasku 2. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2019. Obavijest o polasku 2. termin

23.08.2019.

Drugi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 29.8. oko 12:45 sati s perona 502/503 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 12:30 sati pa molimo naše drage putnike da budu točni. Prije ukrcaja slijedi malo iznenađenje za polaznike, a zatim po ukrcaju putnika krenut će se put DOMA CRVENOG križa na Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta ZRSov Mario (091 2829 773) ili ZRSov Zdravko (091 4848 348).

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za kupanje u bazenu kupaće gaće. Natjecatelji s MALE OLIMPIJADE, MINI VIJUGE, AVVENIRE-a i pAKCELERATORA neka ponesu majice s tih natjecanja.

Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.