ZG. Informatijada Božo Težak 2012, LIGE za kadete - 1.kolo, subota 11.2. / BOŽO ONLINE

ZG. Informatijada Božo Težak 2012, LIGE za kadete - 1.kolo, subota 11.2. / BOŽO ONLINE

08.02.2012.

Prijave su pri kraju, a odaziv je i ove godine odličan. Prijavili su se svi najveći zaljubljenici u programiranje, a neki po lošem običaju, to čine u zadnji čas. Danas bi se trebalo i još desetak darovitih novaka iz različitih osnovnih škola, u čemu će im pomoći njihovi profesori i ravnatelji, koji smatraju da je najvažnije da im daroviti učenici sudjeluju u svim aktivnostuima koji mogu unaprijediti njihovo znanje na području programiranja. Daroviti učenici moraju znati za sve mogućnosti svojeg usavršavanja. Prvo kolo se rješava u režimu BOŽO online, s vlastitih udaljenih lokacija.

EVO SATNICE za obje skupine kadeta:

1. C++/B/P -  od 9:30 do 11:25

2.  L o g o  -   od 16:30 do 18:25

Svi natjecatelji neka budu uz računala 15 minuta prije početka svojeg natjecanja te se podsjete i pročitaju upute koje vrijede za natjecanje u režimu BOŽO online. Pet minuta prije početka moće će dohvatiti zadatke predviđene za svoju uzrastnu podskupinu. Da se podsjetimo, skupine su mlađi kadeti (5.r., 6.r. i mlađi) i stariji kadeti (7.r. i 8.r.).

Ne zaboravimo da je ove godine 105-ta godišnjica rođenja Bože Težaka.
Želimo vam uspješan početak natjecanja.

 

Napomena za miniće:

Programerska liga MINI VIJUG@ ove godine će početi krajem veljače ili u ožujku i imat će uvijek zasebne termine, neovisne o natjecanjima za kadete.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.