LOGO lige za kadete 2012, 1. kolo - privremeni rezultati

LOGO lige za kadete 2012, 1. kolo - privremeni rezultati

12.02.2012.

I ove, devete po redu sezone natjecanja u organizaciji Zagrebačkog računalnog saveza, održavaju se logo lige za dvije skupine kadeta. Uz zdušnu pomoć i suradnju udruge Božo Težak i društva učitelja informatike DUI, na čelu s kristijanom Burnikom i Mihaelom Piskač, odrađeno je prvo kolo u obje skupine. Obitelj gostiju i prijatelja ZRSa ove godine proširena je s vrijednom ekipom iz Popovače, zatim s Našicama, Karlovcem i Pulom, a tu su i višegodišnji vjerni prijatelji iz Vrbovca, čije prve generacije natjecatelja, na čelu s Filipom Kerijem, sada pomalo žare i pale po juniorskoj ligi. Uglavnog nakon prvog kola u mlađim kadetima uspio je desant na Zagreb kojeg su zajedno proveli Marko Mrki Prološćić iz našica i Vilim Lendvaj iz Popovače. Ovaj Silbljanjski duet šestaša, koji je "bio sumnjiv još na ljetnom kampu", zgrabio je dva puta po 100% bodova. Baš su dobri, a i Marko nije tako Mrki, kako se na Fejsu predstavlja. Kod petaša očekivano prednjače Dominik Fistrić i Lovro Kalinovčić, a dvoje trećaša je u ovom kolu malo iznenadila težina zadataka. No zato sad i Veronika Fistrić i Ivan jambrešić imaju šta za raditi. U skupini starijih kadeta, Zahvaljujući najranijoj prijavi na čelo je zasjeo Leon Starešinić sa 100 % bodova, koliko ima i dvojac osmaša Petar Orlić i Marija Gegić koji ga neabecedno prati na ramaku nula, s namjerom da ga ukokaju već u drugom kolu. Kod sedmaša sam na čelu je Robert Benić sa 100% bodova, a Karlo Grozdanić je viđen kako grize nokte zbog četvrtog zadatka koji mu je previše padao. Robert je ove subote radio prekovremeno i to od 9:30 do 11:30 , zatim od 13:15 do 16:15 i onda od 16:30 do 18:30, i kaže da mu je bilo taman jer inonako nema veslanja po zaleđenom Jarunu ili Savi.

Sve u svemu vrlo dobro prvo kolo, a nastavak slijedi u ožujku.

Evo privremenih rezultata:

Mlađi kadeti              Stariji kadeti

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.