AVVENIRE 2014 - Logo, proljetni turnir za osnovce, četvrtak 12.6.

AVVENIRE 2014 - Logo, proljetni turnir za osnovce, četvrtak 12.6.

10.06.2014.

U četvrtak 12. lipnja održat će se oba proljetna ogleda proljetnog programerskog turnira za osnovce. U programskom jeziku Logo okušat će se najbolji mladi programeri u državi, ne samo iz Zagreba, nego i iz Vrbovca, Popovače i Našica.

U natjecanje se pristupa na poziv, a za ulaznicu su se izborili svi pristupnici na natjecanje programerski AKCELERATOR. Neke najbolje programere možete naći i u spotu posvećenom njihovom umijeću, koji je na Dana Grada Zagreba poklonjen našem jedinom gradu.

S P O T o natjecanjima iz programiranja

 

S A T N I C A

- 13:30 do 13:59 -> okupljanje i zagrijavanje
- 14:00 do 16:45 -> prvi ogled

- 16:50 osvježenje i okrijepizza

- 17:15 do 17:44 -> zagrijavanje pred drugi ogled
- 17:45 do 20:30 -> drugi ogled
 
Jeste li znali da je počasni predsjednik ZRS-a, Branimir pl. Makanec (na slici), uvodio programiranje u škole prije više od pedeset godina?
 
Veselimo se vašem dolasku.
 
 
Napomena:
 
Programerski znalci u C++ nadmetati će se u subotu i nedjelju od 14 sati u Ilici 53, o čemu ćemo staviti i zasebnu obavijest.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.