AVVENIRE, jesenski turniri - pozvanici

AVVENIRE, jesenski turniri - pozvanici

08.12.2014.

Iako gotovo svi pozvani učenici osnovnih škola već znaju da su se izborili za pozivnicu, molimo da se pronađete i na službenom spisku. Greške su uvijek moguće, pa ako se ne pronađete a želite sudjelovati (kao npr. Tin P. i Ivan V.), slobodno se javite. Posebno molimo da na natjecanje ponesete (na stiku) i jednu svoju noviju fotografiju.

Natjecanja su u subotu 13.12.  prema prethodno objavljenoj satnici (obavezan dolazak u 11:15 za Logo ; za C++ u 15:15 sati), a evo i spiska pozvanih u oba podnatjecanja:

Osim pozvanika, sudjelovanje u natjecanju može se zatražiti putem e-maila na ili SMS porukom na 0914848348.

Ispričavamo se što ova obavijest iz tehničkih razloga nije bila vidljiva ranije.

Veselimo se vašem dolasku.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.