IBT - AVVENIRE i MINI.VIJUGA, programerski turniri za osnovce

IBT - AVVENIRE i MINI.VIJUGA, programerski turniri za osnovce

02.12.2015.

Natjecanja u programiranju za učenike razredne nastave i viših razredaosnovnih škola održat će se u subotu 12. prosinca u ILICI 53. Pravo sudjelovanja maju učenici osnovnih škola, a izravni poziv imaju svi sudionici pAKCELERATOR natjecanja. Natjecanja za osnovce održavaju se na dvije razine: MINI_vijuga za učenike razredne nastave i AVVENIRE, oni koji dolaze za starije osnovce. I ove godine u natjecanje AVVENIRE i za Logo i za C++/Pascal/python, mogu se prijaviti i neki najbolji učenici razredne nastave, bez obzira na dob.

Popunjena prijavnica se šalje na .

Programerske vježbe i pripreme za natjecanja odvijaju se trajno, a raspored podnatjecanja u subotu 12.12. u ILICI 53 je slijedeći:

1. MINIvijuga / prijavnica     -     POZVANICI

od 10:00 do 11:45, učenici razredne nastave

2. AVVENIRE - Logo / prijavnica    -    POZVANICI

od 12:15 do 14:45, učenici viših razreda osnovnih škola

- okrijepizza od 14:50 do 15:20

3. AVVENIRE C++/Pascal/Python / prijavnica     -    POZVANICI

od 15:30 do 18:15, učenici viših razreda osnovnih škola

Veselimo se vašem dolasku, a i majice s poklon CD-ima vas očekuju...

 

Napomena:

U nedjelju 13.12. održat će se MASTERS turnir za srednjoškolce i EMPEO, mala programerska olimpijada, a prema zasebnim obavijestima. 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.