Mali programerski zaljubljenici napreduju

Mali programerski zaljubljenici napreduju

23.11.2013.

Završen je prvi jesenski programerski ogled za učenike razredne nastave. Odlični su bili svi od onih iskusnijih koji se natječu već dvije tri godine do onih potpuno novi, tek pristiglih polaznika.

Među učenicima prvih razreda istaknuli su se Iris Barišić iz Zagreba i Sofija Stambolija iz Popovače. Kod učenika drugih razreda malo je odskočila nešto iskusnija 'četvorkica' Iva Vincer, Dora Lendvaj i Eugen Pavličević iz Popovače te Marko Šimanović iz Zagreba s osvojenih 100% bodova.

Među učenicima trećih razreda najviše bodova su zgrabili Viktor Merćep, Ivan Badrov i Eva Demović. Kod učenika četvrtih razreda prednjačio je iskusni Dorijan Lendvaj, kojem je i pola sata bilo previše da sve riješi točno, te Laura Barišić.

Posebne pohvale idu svim novim natjecateljima koji su osvojili svoje prve bodove i koji će, ako budu marljivo radili, svakim idućim tjednom biti sve bolji.

Priznanje za hrabrost i maskotica za natjecatelja dana ide Dori Lendvaj koja je, osim 100% bodova u svojoj skupini, osvojila i velikih 75% bodova natječući se sa starijim minićima.

Kapa dolje Popovači koja uz takve klubaše neće nikada riknuti. E da, pohvale udruzi S VIJUGOM i Društvu učitelja DUI, a i Zagrebu u cjelini, nismo ni mi za bacit.

smiley

Rezultati miniA             Rezultati miniB

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.