MINI VIJUGA 2014, proljetni turnir - srijeda 11.6.

MINI VIJUGA 2014, proljetni turnir - srijeda 11.6.

09.06.2014.

Učenici razredne nastave sudjeluju u natjecanjima iz programiranja već deset godina te i ovog pretoplog proljeća nastavljaju sa svojim programerskim druženjima. U srijedu 11. lipnja uživat će u svoja dva proljetna programerska ogleda, pokazati kako im ide te usput naučiti nešto novo. Dvadeset i troje najmlađih programera iz Zagreba ugostit će i svoje prijatelje iz Popovače, vrijedne zaljubljenike iz RIK Popovača.

Natjecanje se održava na poziv organizatora, a u spotu o programerskim natjecanjima sudjelovali su i neki najmlađi programeri, vrijedni članovi udruge programera S VIJUGOM.

S P O T o natjecanjima iz programiranja

SATNICA

- 15:45 okupljanje

- 16:00 do 16:30 zagrijavanje
- 16:30 do 18:00 prvi ogled
 
- 18:05 čokoladica i sokić
 
- 18:30 do 18:45 priprema za drugi ogled
- 18:45 do 20:15 drugi ogled
 
- 20:30 odlazak kućama
 
Radujemo se vašem dolasku, a Lukas i Borna će natjecanje započeti nešto ranije kako bi stigli sudjelovati i u školskoj priredbi.
Jesenski ogledi na rasporedu su u mjesecu studenom.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.