MINI VIJUGA 2013, konačni rezultati i poziv za Malu olimpijadu

MINI VIJUGA 2013, konačni rezultati i poziv za Malu olimpijadu

08.12.2013.

Programerska liga za učenike razredne nastave je završena. Tridesetoro najmlađih s radošću je pristupilo jesenskom turniru i na taj način se zagrijalo za EMPEO - Malu programersku olimpijadu koja se već tradicionalno održava uoči Božića svake godine.

Tako će biti i ove godine, najmlađi programerski zaljubljenici će se, uz druženje, tortu i slatkiše i igru, natjecati u srijedu 18.12. u Ilici 53.

U netom završenoj programerskoj ligi pobjedu su odnijeli svi sudionici, a malo više od ostalih istaknuli su se Iris Barišić i Sofija Stambolija, odlične prvašice, zatim Dora Lendvaj, Eugen Pavličević i Marko Šimanović, iz 2.r,  kod trećaša Viktor Merćep, Ivan Badrov i Eva Demović, te kod učenika 4.r Dorijan Lendvaj, Laura Barišić i Borna Vukovac. Za pohvalu su i svi oni koji su nam tek stigli kao Klara, oba Ivana, Leon,Mihael, Marin i Zvone kod starijih te Iva, Nika, Roko, Šankar i Katarina kod mlađih. Posebne pohvale idu u Popovaču!

Svi oni zajedno spojeni su u prekrasno programersko srce!

Evo rezultata:     MINI A    MINI B

 

NAPOMENA:

Mala programerska olimpijada - EMPEO 2013, srijeda 18.12., 1. i 2. ogled, Ilica 53,
uskoro objava satnice:
 
- 15:30 do 16:45, 1. ogled
- 16:45, stanka i okrijepa
- 17:15 do 18:40,  2. ogled
- 18:45 TORTA i druženje
- 19:30 završetak.
 
Obavezan dolazak u 15:20, u slučaju potrebe pomoć pri prijevozu osigurana uz telefonski dogovor.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.