MINI VIJUGA 2013, konačni rezultati i poziv za Malu olimpijadu

MINI VIJUGA 2013, konačni rezultati i poziv za Malu olimpijadu

08.12.2013.

Programerska liga za učenike razredne nastave je završena. Tridesetoro najmlađih s radošću je pristupilo jesenskom turniru i na taj način se zagrijalo za EMPEO - Malu programersku olimpijadu koja se već tradicionalno održava uoči Božića svake godine.

Tako će biti i ove godine, najmlađi programerski zaljubljenici će se, uz druženje, tortu i slatkiše i igru, natjecati u srijedu 18.12. u Ilici 53.

U netom završenoj programerskoj ligi pobjedu su odnijeli svi sudionici, a malo više od ostalih istaknuli su se Iris Barišić i Sofija Stambolija, odlične prvašice, zatim Dora Lendvaj, Eugen Pavličević i Marko Šimanović, iz 2.r,  kod trećaša Viktor Merćep, Ivan Badrov i Eva Demović, te kod učenika 4.r Dorijan Lendvaj, Laura Barišić i Borna Vukovac. Za pohvalu su i svi oni koji su nam tek stigli kao Klara, oba Ivana, Leon,Mihael, Marin i Zvone kod starijih te Iva, Nika, Roko, Šankar i Katarina kod mlađih. Posebne pohvale idu u Popovaču!

Svi oni zajedno spojeni su u prekrasno programersko srce!

Evo rezultata:     MINI A    MINI B

 

NAPOMENA:

Mala programerska olimpijada - EMPEO 2013, srijeda 18.12., 1. i 2. ogled, Ilica 53,
uskoro objava satnice:
 
- 15:30 do 16:45, 1. ogled
- 16:45, stanka i okrijepa
- 17:15 do 18:40,  2. ogled
- 18:45 TORTA i druženje
- 19:30 završetak.
 
Obavezan dolazak u 15:20, u slučaju potrebe pomoć pri prijevozu osigurana uz telefonski dogovor.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.