Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupu 7/8-E

Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupu 7/8-E

24.09.2021.

U tjednu od 27. rujna do 2. listopada započet ćemo s održavanjem jesenskih radionica za starije osnovce, razvrstane u nekoliko grupa. Evo rasporeda za napredne programere koji su okupljeni oko grupa 7/8-E i 7/8-F:

ILICA 53, 7/8-E i 7/8-F

- četvrtak, 19:45 do 21:45, C++
- subota, 09:00 do 12:00, C++
 
Obje grupe krenut će zajednički u prva dva tjedna, nakon čega se mogu po potrebi i razdvojiti. Polaznici odnosno njihovi roditelji dobit će SMS potvrde o pripadnosti ovim grupama.
 
Uvjet za pristupanje u radionice je riješena ovogodišnja Ljetna liga, a nakon toga i redovito rješavanje svih ogleda u natjecanjima koje organizira Savez (pAKCELERATOR, AVVENIRE, Zimske lige, ....) te posebno natjecanja HONI, ali i zadaća i vježbi koje određuju programski voditelji.
 
KONTAKT ODGOVORNE OSOBE ZA RASPOREDE JE 0914846375
 
Molimo da se svakodnevno prati web stranica te prije svakog polaska na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM. 
 
NAPOMENA:
1. Rasporedi tjednh radionica za sve ostale napredne starije osnovce, koji će s radom započeti u subotu 2.10., zatim za učenike srednih škola koji bi u nekoliko grupa trebala raditi srijedom i sobotom, ali i za C-početnicu, bit će objavljene zasebnim obavijestima do utorka 28. rujna.
 
2. Osim redovitih radionica, Savez će, u dogovoru sa svojim članovima i njihovim obiteljima, omogućiti društveni kutak vikendom "Programeri luduju" sa svrhom druženja te eventualne razmjene znanja i iskustava.
 
Radionice se organiziraju i provode u suradnji s udrugama članicama Božo Težak, S VIJUGOM i PRO.mat.
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.