Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupe 7/8-A, B i C

Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupe 7/8-A, B i C

29.09.2021.

Jesenske radionice za napredne starije osnovce, razvrstane u grupe 7/8-A, B i C, započinju u subotu 2. listopada u Ilici 53. Evo rasporeda:

ILICA 53, 7/8-A, 7/8-B i 7/8-C

- subota, 15:00 do 16:15, C++, grupa 7/8-A
- subota, 16:15 do 17:15, Logo, grupa 7/8-B
- subota, 17:15 do 18:30, C++, grupa 7/8-C
 
Polaznici, članovi ovih grupa i njihovi roditelji dobit će SMS potvrde o pripadnosti grupama.
 
Uvjet za pristupanje u radionice je riješena ovogodišnja Ljetna liga, a nakon toga i redovito rješavanje svih ogleda u natjecanjima koje organizira Savez (pAKCELERATOR, AVVENIRE, Zimske lige, ....) zatim natjecanja HONI, ali i zadaća i vježbi koje određuju programski voditelji.
 
KONTAKT ODGOVORNE OSOBE ZA RASPOREDE JE 0914846375
 
Molimo da se svakodnevno prati web stranica te prije svakog polaska na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM. 
 
NAPOMENA:
Rasporedi tjednh radionica za C-početnicu, koja započinje u subotu 9. 10., bit će objavljene zasebnom obavijesta do četvrtka 30. rujna.
 
Radionice se organiziraju i provode u suradnji s udrugama članicama Božo Težak, S VIJUGOM i PRO.mat.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.