Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupu SŠ-A

Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za Grupu SŠ-A

28.09.2021.

U srijedu od 6. listopada započet ćemo s održavanjem jesenskih radionica za srednjoškolce, grupa SŠ-A. Broj mjesta za sve grupe ograničen je zbog nedostatka prostora. Evo rasporeda:

ILICA 53, SŠ-A, od 6.10.

- srijeda, 19:45 do 21:45, C++
 
Polaznici, članovi grupe i njihovi roditelji dobit će SMS potvrde o pripadnosti ovoj grupi.
 
Uvjet za pristupanje u radionice je redovito rješavanje svih ogleda u natjecanjima koje organizira Savez (C-special, MASTERS) te posebno natjecanja HONI, ali i zadaća i vježbi koje određuju programski voditelji.
 
KONTAKT ODGOVORNE OSOBE ZA RASPOREDE JE 0914846375
 
Molimo da se svakodnevno prati web stranica te prije svakog polaska na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM. 
 
NAPOMENA:
1. Rasporedi tjednh radionica za C-početnicu, koja će započeti u subotu 9. 1., bit će objavljene zasebnom obaviješću do četrvtka 30. rujna.
 
2. Osim redovitih radionica, Savez će, u dogovoru sa svojim članovima i njihovim obiteljima, omogućiti društveni kutak vikendom "Programeri luduju" sa svrhom druženja te eventualne razmjene znanja i iskustava.
 
Radionice se organiziraju i provode u suradnji s udrugama članicama Božo Težak, S VIJUGOM i PRO.mat.
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.