Pripreme za državno natjecanje, radionice u Ilici 53

Pripreme za državno natjecanje, radionice u Ilici 53

11.03.2019.

Nalazimo se u zadnjem tjednu prije državnog natjecanja u informatici. Kao i svih godina održavat će se dodatne pripreme u programiranju za osnovce i mlađe srednjoškolce. 

S obzirom da će se u pripremama pojačano raditi samo s pozvanim programerima koji su se izborili za sudjelovanje na državnom natjecanju, molimo sve ostale naše članove da od 11. do 18. ožujka ne dolaze na radionice u Ilicu 53.

Roditelji i pozvani mlladi programeri dobit će obavijesti o terminima i satnici dodatnog rada putem SMS poruka, a ukoliko bi netko greškom ostao bez obavijesti, neka se u utorak 12.3. iza 13 sati slobodno javi porukom na 0914848348.

Ispričavamo se zbog malog kašnjenja s obavijesti i porukama do kojeg je došlo zbog bolesti tajnika.

 

NAPOMENA:

- radionice u Domu tehnike na Jarunu odvijat će se prema ustaljenom rasporedu.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.