Pripreme za državno natjecanje, radionice u Ilici 53

Pripreme za državno natjecanje, radionice u Ilici 53

11.03.2019.

Nalazimo se u zadnjem tjednu prije državnog natjecanja u informatici. Kao i svih godina održavat će se dodatne pripreme u programiranju za osnovce i mlađe srednjoškolce. 

S obzirom da će se u pripremama pojačano raditi samo s pozvanim programerima koji su se izborili za sudjelovanje na državnom natjecanju, molimo sve ostale naše članove da od 11. do 18. ožujka ne dolaze na radionice u Ilicu 53.

Roditelji i pozvani mlladi programeri dobit će obavijesti o terminima i satnici dodatnog rada putem SMS poruka, a ukoliko bi netko greškom ostao bez obavijesti, neka se u utorak 12.3. iza 13 sati slobodno javi porukom na 0914848348.

Ispričavamo se zbog malog kašnjenja s obavijesti i porukama do kojeg je došlo zbog bolesti tajnika.

 

NAPOMENA:

- radionice u Domu tehnike na Jarunu odvijat će se prema ustaljenom rasporedu.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.