Hana Blažević i INDIGO 7

Hana Blažević i INDIGO 7

01.12.2012.

!ndigo 7 pobjednik je HR demo kluba. U zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu 28. studenog održano je veliko finale druge sezone projekta HR demo klub Hrvatskoga radija. Ova izuzetno simpić sedmorkica na čelu s Hanom Blažević svojim impresivnim, uigranim te usklađenim i suvislim scenskim nastupom pokazala  je da im je vježbanje i ljubav prema glazbi doista na vrhu ljestvice njihovih aktivnosti. Odlike !ndiga 7 su veliko zalaganje i ozbiljan pristup u autorskom i izvođačkom smislu što bez obzira na njihov trenutni amaterski status dovodi do visoke profesionalnosti, što na kraju rezultira sjajnim i upečatljivim nastupom. Kao ukupni pobjednici osvojili su nekoliko vrijednih nagrada među kojima treba izdvojiti: snimanje CD-a u profesionalnim studijima Hrvatskoga radija, unikatni kameni sat varaždinskog umjetnika Roberta Garafolića, mogućnost objavljivanja  CD-a u izdanju Spone, samostalni koncert u zagrebačkom klubu Hard place.
 
Pohvala pokretačima projekta, otvorili su novi prostor za darovite, a HRTova medijska podrška i praćenje darovitih na svim područjima ubrazat će njihov razvoj.

A mi ZRSovci? IMALI SMO NOS ODAVNO. Naša Hana je najbolja! Pogledajmo je kako je bila slatka prije skoro pet godina, njen prvi singl posvećen je znanstvenom velikanu u Hrvata, našem Boži Težaku! 100 godina BOŽE!

Naprijed Hana i INDIGO 7! (Hana je ona u sredini)

laughlaughlaughwinklaughlaughlaugh

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.