ŠKOLSKO NATJECANJE - LOGO i C++, osam škola na Hrgovićima

ŠKOLSKO NATJECANJE - LOGO i C++, osam škola na Hrgovićima

09.02.2011.

Tijekom jutra održano je školsko natjecanje u Logu za šest natjecatelja koji iz različitih razloga to nisu mogli ostvariti u svojim školama.

Četiri škole imenovalo je odgovornom osobom Kristijana Burnika te ga ovlastilo da natjecanje provede u prostorijama udruge. To su OŠ Tina Ujevića , OŠ Ljubljanica, OŠ J.J.Strossmayera i OŠ Nandi.
Osnovna škola Trnsko je zauzela stav da neće provoditi natjecanje u Logu za Branimira Filipovića nego samo u BASICu, a učenik Dominik Fistrić je na natjecanje došao iz Županije zagrebačke, iz OŠ Pušća.
U popodnevnoj "šihti" natječu se CC+aši.
Lovro Boban iz OŠ Jabukovac nije prisutan, a zadatke rješavaju Robert Benić iz OŠ NANDI, Dominik Zglavnik iz Brezovice i Ana Crnković koju je OŠ Dubovac iz Karlovca uputila da se natječe u sklopu UI BožoTežak i imenovala Kristijana Burnika dodatnom odgovornom osobom za C++. Pristigao je i Fran Široki učenik OŠ M.Krleže na zamolbu profesora koji natjecateljski nije orjentiran ka programskom jeziku C++.
Svi oni zajedno, na čelu s Kristijanom Burnikom čine obitelj koja je bila spremna učiniti sve kako bi se zaštitilo pravo darovitih učenika na sudjelovanje u diferenciranim programima.
 
Čestitamo im i ovim putem.
 
 
 
Rezultati su vrlo dobri, čestitke sudionicima, a dvojica polaznika C++ radionica za novake moraju malo preispitati svoje natjecateljske ambicije i možda se više orjentirati nekom drugom području.smiley
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.