ŠKOLSKO NATJECANJE osnovnih škola, neslužbeni rezultati naših članova

ŠKOLSKO NATJECANJE osnovnih škola, neslužbeni rezultati naših članova

10.02.2011.

Natjecanje je iza nas.
Srednjoškolcima je lakše, imaju evaluator i sve brže saznaju.
Mi smo se potrudili sakupiti neslužbene rezultate većine naših članova. Ako smo nekog ispustili, ili je neki podatak pogrešan,
neka se požali smiley pa ćemo dopuniti listu.
 
Jedan učenik, inače super daroviti i "ful" zanimljivi lik yes, svoje je natjecanje iz C++ obavio u zamjenskoj školi jer u njegovoj školi se radi samo BASIC.
U zamjenskoj školi su njegova rješenja poslata u Državno povjerenstvo te mu je rečeno da će ih oni evaluirati. Budući da svoje privrmene rezultate još ne zna, nije nam ih mogao ni dojaviti.

Evo bodova i za Logo i za C++.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.