Izaslanstva udruge Božo Težak, društva učitelja i ZRS-a na grobu Bože Težaka

Izaslanstva udruge Božo Težak, društva učitelja i ZRS-a na grobu Bože Težaka

01.11.2012.

Uoči blagdana Svih svetih izaslanstva udruge informatičara Božo Težak, društva učitelja informatike DUI i Zagrebačkog računalnog saveza okupili su se na Mirogoju uz vječno počivalište znanstvenog i humanističkog velikana u Hrvata, Bože Težaka. Informatički zaljubljenici različitih generacija, od Branimira pl. Makaneca, počasnog predsjednika ZRS-a, preko profesora Zorana Vrbanca, predsjednika Društva učitelja informatike DUI, predsjednika ZRS-a Rikarda Dimića, tajnika udruge Božo Težak Kristijana Burnika, pa sve do najmlađeg među njimaDominika Fistrića, trenutno najboljeg natjecatelju u zadnjoj sezoni Informatijade Božo Težak, skupili su se u jednu dušu za veliku dušu Bože Težaka. Veliki unikatni cvjetni aranžmani uz više stotina raznobojnih latica razasutih ispod pet lenti sa stihovima "pjesme o Boži" s pet anđeoskih svijeća i plamtećom trobojnicom, položili su složno pod vodstvom Kristijana Burnika. Svi su bili oduševljeni što i na ovaj način mogu posvjedočiti o sjanom Božinom duhu, od njegovih mladih nasljednika, pa sve do najstarijeg Branimira pl. Makaneca koji je u Boži vidio svojeg drugog oca. Na kraju im je zasjalo sunce. Zaslužili su.

Poželite li vidjeti Božino lice, zatvorite i ove godine očne kapke i otvorite oči svojega srca. One će vam otvoriti pogled u nevidljivi svijet.




Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.