Ususret radionicama u Domu tehnike: PROGRAMERI LUDUJU - Parrot AR.Drone letjelica

Ususret radionicama u Domu tehnike: PROGRAMERI LUDUJU - Parrot AR.Drone letjelica

12.09.2014.

U subotu 13.9. u 12 sati poletjet će quadcopter koji se pilotira smartphoneom ili tabletom. Ima malu kameru i dosta stabilizacijske pameti (poput darovitih programera), tako da ga je u usporedbi s nekim drugim "dronama" malo teže srušiti, što nitko neće ni pokušavati.
 
Planirana su dva uzleta, uz dodatne kamere (Hrvoje Hučić) koje će uzletanje zabilježiti za potrebe spota "PROGRAMERI LUDUJU", pri čemu se očekuje i dolazak specijalng gosta.
 
Pozvani su svi mlađi polaznici programerskih radionica od Iris Barišić, preko Zvonimira Curiša i Borne Vukovca i ostalih do Ivana Badrova, ali onih malo starijih poput Dorijana Granoše i "njegove ekipe".
 
Šef quadcoptera Ivan Vučica i njegov "asistent" Filip Mravunac te specijalac Alen Orčić (ako dođe) željno vas očekuju.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.