Državno 2010 je počelo

Državno 2010 je počelo

14.05.2010.



Naši daroviti programeri su doputovali na državno natjecanje u Pulu.
Putem im je bilo lijepo, čak su i pjevali BOŽU bez pomoći CDa.
Smjestili su se u ugodnom hotelu, i ako ne zbrljaju zadatke bit će im lijepo.
Danas u 9:00 počelo je natjecanje u programskom jeziku LOGO, "čini se da su solidno napravili",
a evaluacija je u tijeku.

GALERIJA 1



Uskoro će i razultati za LOGO. Kako sad stvari stoje valja čestitati najprije našim prijateljima iz Vrbovca
Filipu Keriju i Mateju Gradičaku koji su izgleda najbolji osmaši. BRAVO DEČKI, dobit ćete toćadu na Silbi!
Nakon njih treba čestitati super Jožeku iz Vrbovca Josipu Klepecu koji je najbolji četvrtaš u Hrvata (napravio je 180 bodova na 5.kolu BOŽE).
BRAVO JOSIPE!
A nakon njih naravno treba istaknuti i zagrepčane. Čini se da će najbolji biti Robert Benić, petaš i Martin Rosezweig, šestaš, a iza njih oveća e-hrpica iz Zagrebakoje predvode Hrvoje Ricijaš i Petar Orlić, Marija Gegić i Karlo Grozdanić, Leon Starešinić, Tomislav Babić, Vedran Kurdija, Mislav Jelašić, Manuela Lukić itd.
Ako nas izvori ne varaju onda moramo čestitati i našem kemičaru Mihaelu Liskiju, sedmašu, na 200 bodova i prvom mjestu te Mariu Pejinoviću na trećem mjestu.
Čekamo još ostale, da vidimo imamo li i osmaša među prva tri, no čini se da su malo previše brljali po trećem zadatku pa nisu stigli napravit četvrti.



Specijalni fotograf je dojavio rezultate juniora 1. dan.
Pa pogledajmo:
P1 - mlađi juniori
P2 - stariji juniori

Ostali rezultati

Konačni rezultati na www.info-kup.com.hr

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.