PRVO KOLO, BOŽO ON-LINE: SUBOTA 29.1.

PRVO KOLO, BOŽO ON-LINE: SUBOTA 29.1.

26.01.2011.

Prvo kolo Zagrebačke INFORMATIJADE Božo Težak 2011. održat će se u subotu 29.1.2011. Prvo kolo "ide" putem Interneta, dakle na način BOŽO online s vaših kućnih lokacija.

Evo satnice:

A. Osnovne škole:

1.      liga mini VIJUG@,
                        09:30 do 11:15 LOGO miniA
                        11:45 do 13:30 LOGO miniB
2.      LOGO liga za kadete
                        09:30 do 11:25, mlađi i stariji kadeti
3.      Cpp/BAS/Pas liga za kadete
                        12:00 do 13:55, mlađi i stariji kadeti

B. Srednje škole

4.      MASTERS liga
                        14:30 do 17:30, mlađi i stariji juniori

Naši najmlađi natjecatelji minići, bez iskustva u BOŽI ONLINE,  imaju rezervirano vrijeme za natjecanje u svojim radionicama na Hrgovićima i Dotršćini.

Upute za postupanje u BOŽI ONLINE „objesit“ ćemo do petka navečer te ujedno molimo natjecatelje da žurno provjere jesu li prijavili točnu vlastitu e-mail adresu i čuvaju zaporke putem kojih će pristupati sustavu za natjecanje.Broj natjecatelja je ograničen i prijave su pri kraju, nedostaju još jedna Paula i Lovro, jedan Matija, Tomislav i Nino, a najkraći način bila je on-line prijava putem ove web stranice. U Petoj gimnaziji su se potrudili i napravili vlastito sučelje za prijavu. Za sva pitanja ili nejasnoće možete se uvijek obratiti rukovoditelju natjecanja ili tehničkom šefu na "> . Sutra kompletiramo prijave, a nakon toga će nekoliko natjecatelja svih uzrasta odlukom rukovoditelja natjecanja dobiti pravo nadmetanja i sa svojim satrijim kolegama.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.